Suomen Erävaelluskilta ry

Tulosta
Julkaistu Kirjoittanut pepoik

Suomen Erävaelluskilta ry on perustettu 6.2.2011 (rekisteröity 28.6.2011) ja kotipaikka on Tampere.

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää, vaalia, ylläpitää, säilyttää ja pyrkiä siirtämään tuleville polville erävaelluksen perinnettä eri tavoin jäsenistön, kansalaisten ja yhteiskunnan keskuudessa.

.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi kilta ylläpitää, kunnostaa ja säilyttää sen haltuun uskottua perinneaineistoa ja omaisuutta tai luovuttaa aineistoa vastuullisesti hoitavalle taholle. Kilta ylläpitää erävaellukseen liittyvää esineistöä, dokumentteja, tiedostoja, teoksia ja vastaavia sekä immateriaalisia oikeuksia, joista voidaan muodostaa Suomen erävaellusmuseo.

Kilta voi järjestää tiedotus-, esitelmä-, koulutus-, kilpailu- ja muita vastaavia tilaisuuksia sekä julkaista aiheeseen liittyviä julkaisuja. Kilta tekee yhteistyötä muiden vastaavien yhdistysten kanssa ja voi liittyä jäseneksi yhdistyksiin tai liittoihin, joita Killan kannalta pidetään tarpeellisina.

Toimintansa tueksi Kilta voi järjestää arpajaisia ja myyjäisiä sekä maksullisia huvitapahtumia. Kilta voi omistaa toimintansa kannalta tarpeellista irtainta ja kiinteää omaisuutta sekä vastaanottaa lahjoituksia, testamentteja ja avustuksia. Kilta voi perustaa rahaston ja käyttää sitä harkitsemallaan tavalla tavoitteidensa toteuttamiseksi kuitenkin niin, että Killan toiminta ei muutu pääasiassa taloudelliseksi.

Kävijälaskuri

728477
TänäänTänään499
Kävijöitä yhteensäKävijöitä yhteensä728477
Copyright 2011 Suomen Erävaelluskilta ry. All Rights Reserved.
Joomla themes by Hostgator coupon