Erävaelluksen SM-kilpailut 2022

Kilpailukutsu (päivitetty 9.7.2022)

52. SM-erävaellus järjestetään Savukoskella 8.-11.9.2022. Partioiden paremmuutta ratkotaan käytäntöön painottuvissa tehtävissä erätaidoissa, ensiavussa, luonnontuntemuksessa ja suunnistuksessa.

Suomen mestaruudesta kilpaillaan kaksihenkisin partioin seuraavissa sarjoissa:

Sarja, osanottomaksut varsinainen/jälki-ilmoittautuneet ja kilpailureitin pituus
Avoin: 160€/240€

SarjaOsanotomaksut
Varsinainen/jälki-ilmoittautuneet
Kilpailureitin pituus
Avoin160€/240€n. 100 km
Naiset160€/240€n. 70 km
Veteraanit160€/240€n. 70 km
Nuoret80€/120€n. 70 km
Retki
Retkisarjassa ei jaeta mitalleja
80€/120€n. 30 km

Kilpailuun ilmoittautuminen ja varsinainen osanottomaksu, tulee suorittaa 31.7.2022 mennessä. Jälki-ilmoittautuneilta peritään korotettu maksu, joka tulee suorittaa kilpailuun ilmoittautumisen yhteydessä. Kilpailussa noudatetaan Suomen Erävaelluskillan Kiltaneuvostossa 2021 hyväksyttyjä sääntöjä, jotka löytyvät Erävaelluskillan kotisivuilta. Kilpailussa on vapaaehtoisia lisärasteja. Kaikilla partioilla on kilpailussa reaaliaikainen paikannin. Kilpailun ennakko-ohje toimitetaan ilmoittautuneille elokuussa.

Kilpailuun lähtiessä partiolla tulee olla sellainen varustus ja muonat, joilla se selviää kilpailun maaliin.

Nuorten sarjaan osallistumiseen on mahdollista saada tukea siten, että tukija maksaa osanottomaksun, kun partio osallistuu tukijan nimissä kilpailuun. Halukkuus tuettuun osallistumiseen tulee ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä.

Retkisarjan kilpailuaika on 10.-11.9.2022 ja partion koko voi olla 2 – 4 henkilöä. Retkisarjaan on nyt mahdollisuus osallistua koiran kanssa, koiran nimi tulee ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen. 52. Erävaelluksen SM-kilpailuun ilmoittaudutaan tästä aukeavalla ilmoittautumis lomakkeella. Kilpailua koskevat tiedustelut ja kysymykset osoitteeseen smeravaellus@gmail.com. Kilpailijapörssiin ilmoittaudutaan tästä aukeavalla ilmoittautumis lomakkeella. Kilpailijapörssi julkaistaan Erävaelluskillan sivuilla.

Ilmoittautuessa on mainittava partion jäsenten nimet, kotipaikat, sarja johon osallistuu, partion nimi tai seura, jota edustaa, monestiko kukin on aiemmin osallistunut ja ennakko-ohjeen s-posti- tai lähetysosoite.

Ilmoittautuminen on pätevä, kun osanottomaksu on suoritettu edellä olevien määräaikojen mukaisesti tilille SM-vaellus FI05 3939 0051 0685 00. Osanottomaksuun sisältyy kilpailumateriaali, kilpailunumerot, peseytymismahdollisuus ja tapaturmavakuutus.

Peruutettaessa osanotto ennen ilmoittautumisajan täyttymistä, osanottomaksu palautetaan vähennettynä toimistokuluilla. Peruutettaessa ilmoittautuminen 1.8.2022 tai sen jälkeen, osanottomaksusta pidätetään puolet, paitsi lääkärintodistuksella vain toimistokulut.

Kilpailijoiden on ilmoittauduttava paikan päällä klo 11 mennessä. Kilpailut alkavat klo 12.

Tervetuloa alkavan ruskan vaellukselle erätaitoja mittelemään

Suomen Erävaelluskilta

%d bloggaajaa tykkää tästä: