2021

2021 tuloksia ja kuvia

Kisat on saatu onnellisesti ohi. Kiitämme kaikkia osallistujia sekä toimihenkilöitä panoksestanne, ilman teitä kaikkia kisoja ei olisi.

Seuraavaksi tarjolla linkkejä tuloksiin ja kuvagalleriaan:

Sijoittuneet 2021

Kokonaistulokset 2021

Kuvagalleria (Victorian kuvat)

Kuvia ja videoita näkee myös seuraavilta somesivuilta: Facebook ja Instagram

Kuvagalleriaa päivitetään hiljalleen ja lisäämme kuvia myös tänne sivuille hieman myöhemmin.

2021 mallitehtävät, päivitetty 7.9.

Tietoa kisoista

GPS-seuranta: Osa joukkueista on varannut käyttöönsä vapaaehtoisen gps-seurannan, joka on käytössä ensimmäistä kertaa koko 51.vuotisen kisahistorian.
Seurannan löydät tämän linkin takaa.

2021 katalogi

2021 Erävaelluksen SM-katalogin löydät tämän linkin takaa. Mukana hieman tietoa kisoista sekä lähtöluettelo.

Kilpailija palautteet

Kiitos paljon kaikille palautteesta! Vastauksia tuli 26 kappaletta, kilpailijoita maastoon lähti 34 partiota.

Kilpailija palaute EräSM 2021

Tietoa kilpailusta

51. Erävaelluksen SM-kilpailut 2.-5.9.2021 Noormarkussa

Kilpailu käydään kahden hengen partioin

Osanottajien on oltava kilpailun alkaessa 15 vuotta täyttäneitä ja veteraanien yli 45-vuotiaita. Nuorten sarjaan osallistuvan tulee olla alle 21 vuotta kilpailun päättyessä. Retkisarjassa ei ole ikärajoja. Nuoret, naiset ja veteraanit saavat osallistua myös avoimeen sarjaan sekä retkisarjaan tai tytöt naisten sarjaan.

Kilpailun aikataulu: Kilpasarjat aloittavat torstaina 2.9. yhteislähdöllä klo 12:00. Retkisarja aloittaa lauantaiaamuna klo 9:00. Kilpailu päättyy sunnuntaina 5.9. klo 13:00 mennessä.

Kilpailumatkat: Vaellus tapahtuu rastien kautta suunnistaen reitillä, jonka perusreitin pituus linnuntietä on avoimessa sarjassa noin 80 km, muissa SM-sarjoissa noin 70 km. Vapaaehtoiset lisärastit pidentävät matkaa noin 5 - 30 % päiväkohtaisista reiteistä riippuen. Retkisarjan reitin pituus on noin 30 km (la-su). Retkisarjassa ei kilpailla sijoituksista, vaan palkinnot arvotaan.

Tehtävät ja leimaus: Rasteilla ja rastiväleillä suoritettavat tehtävät liittyvät erävaellus taitoihin ja -tietoihin, suunnistukseen, ensiapuun ja pelastuspalveluun sekä luonnontuntemukseen ja –suojeluun. Rasteilla käytetään pihtileimausta.

Turvallisuus: Kilpailijoiden on varustauduttava niin, että pystyvät keskeyttämistapauksessa pääsääntöisesti palaamaan tien varteen omin voimin. Kilpailijoita ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta vaan jokainen huolehtii tarvittavista vakuutusturvasta itse.

Kaikkia kilpailupaikalle saapuvia pyydetään huomioimaan COVID-19 pandemiaa koskevat yleiset ohjeistukset mukaan lukien turvaetäisyyksien huomioiminen. Järjestäjä seuraa ja noudattaa THL-ohjeita pandemiaan liittyen.

Tiedustelut: Kilpailua koskeviin tiedusteluihin vastaa ensisijaisesti kilpailunjohtaja Jaana Hyttinen, puh. 040 733 5780, sähköposti: jasu.hyttinen@gmail.com

Kilpailun järjestäjä: Suomen Erävaelluskilta

Tervetuloa reippaaseen erätaitojen mittelöön Satakunnan Savottaan!

Videoita ja kuvia

Torstai 2.9.2021 koostevideo

Videon on kuvannut ja editoinut Artturi Kuja-Kanto.

Perjantai 3.9.2021 koostevideo

Videon on kuvannut ja editoinut Artturi Kuja-Kanto.

Lauantai 4.9.2021 koostevideo

Videon on kuvannut ja editoinut Artturi Kuja-Kanto.

Sunnuntai 5.9.2021 koostevideo

Videon on kuvannut ja editoinut Artturi Kuja-Kanto.

Kuvia saa käyttää ei-kaupallisissa tarkoituksissa. Mikäli käytät kuvaajiemme ottamia kuvia, mainitsethan ystävällisesti kuvaajan nimen julkaisun yhteydessä. Kuvaajat on kerrottu kuvagallerioiden yläpuolella.

Kuvat: Jaana Hyttinen

Kuvagalleria

Kuvia saa käyttää ei-kaupallisissa tarkoituksissa. Mikäli käytät kuvaajiemme ottamia kuvia, mainitsethan ystävällisesti kuvaajan nimen julkaisun yhteydessä. Kuvaajat on kerrottu kuvagallerioiden yläpuolella.

Kuvat: Artturi Kuja-Kanto